Disse skøre hårtricks virker

Har du ind imellem hørt et tip til håret, som næsten lyder for skørt til at være sandt? Her kommer skønhedsredaktøren på Beautyhigh.com med sine tricks til at få styr på lokkerne med fem overraskende metoder.

1) Lav lyse striber med sol og citron
Vil du gerne fremskynde processen med solen, der afbleger dit hår og giver det naturligt lysere striber, så er citron din ven.  Klem en hel citron ud i en skål og fordel citronen i dit hår med en ny tandbørste. Sæt dig ud i solen i 45 minutter, og du vil kunne se et fint resultat bagefter.

Se stjernernes grimme frisurekiks, enhver burde undgå, på Femina.dk

2) Fjern fedt og skidt fra hårbunden med bagepulver
Selvom du vasker dit hår grundigt, så vil der med tiden samle sig olier fra håret, sæberester, kalk og andet skidt i din hårbund og på hårstråene, hvilket kan mindske dit hårs volumen. Lav en pasta af bagepulver og vand, og gnid dit hår og din hårbund ind i det. Skyl efter med en blanding af æblecidereddike og vand for at få alt skidtet renset ud af dit hår.

3) Få styr på ’koslik’ med en tandbørste
Har du sovet uheldigt på dit hår, så du har fået et utæmmeligt ’koslik’? Du kan redde både det og løse fehår med en ren tandbørste, som du sprayer med en kraftig hårlak. Brug tandbørsten til at redde håret ned, så du får styr på lokkerne på den vis.

Se hvilke dårlige vaner, som får dit hår til at se tyndere ud på Femina.dk

4) Undgå spaltet og slidt hår med silke
Hvis du hurtigt får slidt hår, selvom du plejer det, som du bør, så prøv at skifte pudebetrækket ud med et i silke. Det er meget mere skånsomt for håret i de syv-otte timer i døgnet, hvor du ligger og slider på håret, fordi du ligger på det.

5) Tør håret med en T-shirt
Et frottéhåndklæde er faktisk ikke optimalt for dit hår, fordi der giver for meget friktion og dermed slid. For at undgå unødvendigt slid på håret, når du tørrer det, så brug en ren T-shirt i bomuld i stedet. Sørg for at du klemmer vandet ud af dit hår i stedet for at gnubbe det. Og brug lav varme, når du efterfølgende tørrer med hårtørreren.

Lisbeth Madsen, NewsDesk Aller Media

 

Dagens Gossip