Dobbelt DM-revanche kickstarter håndboldsæson

I august er der lagt op til håndboldfest, når årets Super Cup for både damer og herrer for første gang afvikles i et stort opsat dobbeltarrangement i Gigantium i Aalborg.

Både Viborg HK's håndboldkvinder og KIF Kolding Københavns håndboldherrer er forsvarende danske mestre samt pokalvindere og skal op mod henholdsvis FC Midtjylland og Aalborg Håndbold, som begge er DM-sølvvindere.

Arrangøren af Super Cuppen er de fire klubber samt Divisionsforeningen Håndbold. Administrerende direktør i Divisionsforeningen, Anders Rosbo, ser frem til dobbeltarrangementet.

- Vi er utrolig glade for at kunne kickstarte sæsonen med denne dobbelte håndboldlækkerbisken. De fire hold repræsenterer i øjeblikket toppen af dansk klubhåndbold, så vi kan med rette have høje forventninger til spillet på banen.

- Vi skruer i år også op for selve event-delen omkring de to kampe, så publikum har virkelig en håndboldfest at se frem til.

- Det er første gang nogensinde, at Super Cuppen afvikles som et dobbeltarrangement, og jeg vil gerne rose klubberne for at tage stor del i, at den mission er lykkedes.

- Blandt andet har Viborg HK og KIF Kolding København afgivet deres hjemmebanefordel, for at arrangementet kunne blive til noget i Gigantium, siger Anders Rosbo i en pressemeddelelse.

Ud over sæsonens første trofæ kan de vindende klubber sikre sig 75.000 kroner i præmiepenge, mens der er 25.000 kroner til nummer to.

Kampene i Gigantium spilles 22. august og afvikles således: Viborg HK-FC Midtjylland klokken 18 samt KIF Kolding København-Aalborg Håndbold klokken 20.

/ritzau/

 

Dagens Gossip