Dommer lukker dørene i sag mod voldtægtsmænd

En indisk dommer i New Delhi har mandag valgt at lukke dørene i retssagen mod fem mænd, som er tiltalt for en brutal gruppevoldtægt mod en ung nu afdød kvinde.

Det skyldes, at forholdene inde i retssalen var fuldstændig kaotiske på grund af et kæmpe presseopbud og mange nysgerrige tilhørere.

- Retssalen er fuldstændig pakket, og det er umuligt for retten at gennemføre proceduren i denne sag, konstaterer dommer Namrita Aggarwal, mens der lyder højlydte protester fra advokater og journalister i lokalet.

Sagen mod de fem mænd, som er tiltalt for at stå bag en grusom gruppevoldtægt og drabet på en 23-årig indisk kvinde, vil således formentlig køre videre bag lukkede døre.

Mændene tog mandag plads på anklagebænken ved en domstol i den indiske hovedstad. De risikerer alle fem dødsstraf for forbrydelsen, som fandt sted i New Delhi i midten af december.

Overgrebet på kvinden har udløst protester i det folkerige land, hvor en voldtægt i gennemsnit finder sted hvert 20. minut.

/ritzau/AFP

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip