Dortmund-træner: Vi er stadig tæt på førstepladsen

Med 0-2-nederlaget ude mod Arsenal tabte Borussia Dortmund for første gang point i årets Champions League, men den tyske træner Jürgen Klopp var trods skuffelsen glad for udsigten til at fastholde førstepladsen i gruppen.

- Vi er stadig nummer et og slutter på førstepladsen med bare et point på hjemmebane i den sidste kamp mod Anderlecht. Så vi kan koncentrere os om Bundesligaen, siger Klopp til TV3+.

Han hentydede til, at klubben sensationelt ligger tredjesidst i ligaen. I Champions League havde klubben gjort rent bord indtil i London onsdag aften, hvor holdet kom bagud efter to minutter.

- Vi fik en dårlig start på kampen. Vi vidste, at Arsenal ville komme på banen med masser af gejst og følelser. Alligevel kom vi tilbage og havde vores gode perioder.

- Jeg siger ikke, at vi skulle have haft et point, men vi kunne have fået det, hvis vi havde spillet lidt bedre. Det var ikke godt i aften, men det var positivt, at vi kom fra kampen uden at få flere skader, siger Klopp.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip