Downey Jr. siger ja til »The Avengers« igen

Superheltefilmen blev verdens største kommercielle succes sidste år og på den baggrund bebuder producenten Marvel Studios en hel trilogi - tidens store nummer i Hollywood. Ifølge onde tunger skyldes dette, at modellen giver tendensen med at malke citronen i toere og treere et skær af kunstnerisk troværdighed.

»The Avengers« byder på adskillige tegneseriehelte og Marvel Studios kunne i går meddele, at Iron Mans medvirken er sikret. Til gengæld forbigik producenten, hvad der bliver af »Iron Man 4«.

Tidligere på året oplevede Downey Jr. et nyt publikumshit, da treeren passerede et globalt billetsalg på fem milliarder kroner og det var ventet, at Marvel ville følge successen op med en firer, men studiet vil stadig hverken be- eller afkræfte projektet.

»The Avengers 2« skrives og instrueres af Joss Wheedon, som stod bag kameraet på étteren, ligesom han med stor sandsynlighed skal stå for sidste del af trilogien.

Toeren byder også på gensyn med Mark Ruffalo som Dr. Bruce Banner alias Hulken, Chris Hemsworth som Thor og Chris Evans som Captain America. Desuden skal Samuel L. Jackson være klar til at genoplive rollen som Nick Fury.

Marvel oplyser, at Wheedon er i fuld gang med manuskriptet, selv om indspilningen først starter i marts næste år. Filmen skal være klar til premiere i maj 2015.

 

Dagens Gossip