Drabstiltalt sladrede om partering til ekskonen

Det var første gang, at den drabstiltalte CS skulle prøve at partere et lig.

Sådan forklarer kvinden, som torsdag vidner mod sin 48-årige eksmand i Retten i Næstved.

- Han har en grim opgave, som han skal udføre. Han siger, at det er en cutter. Jeg forstår ikke, hvad han mener, så jeg spørger - og så siger han, at én skal parteres, og det havde han ikke prøvet før.

CS er sammen med 42-årige BM tiltalt for at have dræbt dennes registrerede partner gennem en årrække, den forsvundne Henrik Haugberg Madsen, hvis lig aldrig er fundet.

Han skal angiveligt være skudt i feriehytte 201 i Karrebæksminde i november 2010 - og efterfølgende parteret og gravet ned.

- Han siger, at han ikke kender ham. At det er en mand på cirka 40, som har to børn, fortæller kvinden om hendes samtale med eksmanden, da han besøgte hende i Horserød Statsfængsel omkring tre uger, før Madsen forsvinder.

Kvinden og CS mødte hinanden i Vestre Fængsel, hvor CS afsonede en narkodom. Kvinden har blandt andet truet USA's præsident Barack Obama, krænket gravfreden og sendt pulverbreve til myndighederne.

Haugberg Madsen blev sidst set i live 11. november 2010.

Blot ni dage efter Madsens forsvinden blev der overført 44.000 kroner til et firma, som CS kontrollerede. Og fem dage efter indløb yderligere 56.000 kroner. Pengene blev straks overført til CS private konto.

Og det beløb nævner CS under samme besøg i fængslet, husker hans ekskone.

- Han fortæller om alle de ting, han skal købe - og at han skal bruge 100.000 til at finansiere købet af det, han skal bruge. Det er værktøj til at skære liget i stykker. Han siger, at han skal have 100.000 for at udføre det.

I dagene før og efter Madsens forsvinden købte CS værktøj og udstyr for godt 27.000 kroner.

Begge tiltalte nægter sig skyldig i drabet.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip