Dynamo Kievs berømte træner har været dyr for AaB

Det er en mand, der ved, hvordan man får skovlen under AaB, der står på sidelinjen, når Dynamo Kiev torsdag aften gæster Nordjyske Arena i tredje spillerunde i Europa League.

Dynamos træner, Serhiy Rebrov, er ikke bare anerkendt som en af Ukraines største spillere siden uafhængigheden, han har også tidligere gjort særdeles ondt på den danske klub.

I 1999 var Rebrov en af målscorerne, da den ukrainske klub vandt med 2-1 i Aalborg i en Champions League-playoff-kamp.

Den hurtige angriber var også med i den dramatiske returkamp, hvor Dynamo Kiev i overtiden udlignede til 2-2 og slukkede AaB's drømme om millionindtægter fra mesterholdsturneringen.

- Vores hold i dag har præcis de samme ambitioner som for 15 år siden - vi vil vinde. Men jeg håber, mine spillere er klar over, hvor svært det bliver, siger Serhiy Rebrov på et pressemøde i Aalborg.

- Skandinavisk fodbold er lidt anderledes end det, vi er vant til. Men der er god fysik på AaB's hold, der også har gode offensive kvaliteter.

Rebrov, der som aktiv også spillede i Tottenham, West Ham og Fenerbahce, overtog trænerposten i den ukrainske traditionsklub i foråret og er startet denne sæson stærkt.

Dynamo Kiev har vundet sine to første kampe i Europa League og har blot sat fire point til i de første ni kampe i den hjemlige liga.

- Vi har fået en god start både i ligaen og i Europa, men det betyder ikke andet, end at vi ligger godt lige nu. Det er ingen garanti, og vi ved, at pointtab kan blive kostbart, siger Serhiy Rebrov.

Kampen mellem AaB og Dynamo Kiev spilles torsdag aften klokken 19.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip