Efter 27 døgn i skjul: 16-årige Signe fundet i god behold

Skrevet af Michael Lauritsen

|

29/08/2013

Dagens topnyheder

Efter 27 døgn uden livstegn er 16-årige Signe Louise Svendsen for kort tid siden fundet i god behold. Hun er blevet hentet af politiet hos sin kærestes forældre i Sakskøbing på Lolland.

Det fortæller pigens mor, Louise Maj Christensen, til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Opholdsstedet Team Ravning i Bredsten ved Vejle, hvor den 16-årige var anbragt indtil sin forsvinden den 2. august, modtog torsdag eftermiddag et opkald fra et hemmeligt telefonnummer.

- Det var hendes kæreste (navnet er redaktionen bekendt red.), der ringede og fortalte, hvor hun var. Politiet blev kontaktet og hun blev hentet. De kører hende nu tilbage til Team Ravning, fortæller Louise Maj Christensen.

De kommende dage skal afgøre, hvad der skal ske med datteren.

LÆS OGSÅ: Forsvundet i 27 døgn: Bliver Signe holdt skjult hols nomadefamilie

- Hun skal nu graviditetstestes. Hun skal også testes for stoffer, så vi kan se, om hun er blevet tilbudt noget i det miljø, hun har befundet sig i. Og så skal der træffes en ny formandsbeslutning om, hvorvidt hun skal anbringes på tvang. Jeg skal til møde på Team Ravning, og så må vi se, om min datter vil se mig. Det kan jeg et eller andet sted godt forstå, hvis hun ikke vil, siger Louise Maj Christensen.

Morgendagen byder også på et møde hos politiet.

LÆS OGSÅ: 16-årig forsvundet i 27 døgn: 'Lad mig være i fred'

-Vi skal tale om et polititilhold mod kærestens familie. Og det kan lyde voldsomt, men det er simpelthen for at beskytte hende, fortæller Louise Maj Christensen.

Den hjerneskadede Signe Louise Svendsen har tidligere taget flugten fra hjemmet. Én gang før var det den samme familie. Hun blev dengang holdt skjult i tre måneder.