Efterlysning: 73-årig konfus kvinde er forsvundet

Syd- og Sønderjyllands Politi har i nat eftersøgt gaderne i Esbjerg for at finde en forsvundet 73-årig kvinde, der i går blev meldt savnet af familien. Det oplyser vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi til Dagens.dk.

- Den 73-årige kvinde er sidst set i onsdags, men i går aftes opdagede familien, at hun ikke var på sin bopæl, og det fik dem til at slå alarm, fortæller vagtchef Ole Aamann ved Syd- og Sønderjyllands Politi til Dagens.dk.

Læs også: Gitte leder efter kusiner og fætter: Kender du dem?

Kvinden har på det seneste virket lettere konfus, og derfor søger politiet efter hende i nærområdet, oplyser vagtchefen.    

Signalementet af kvinden lyder: 73 år, 160 cm høj, almindelig af bygning, krøllet lyst hår og iført blå jakke. Politiet har ikke noget billede af kvinden endnu.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Syd- og Sønderjyllands Politi vil meget gerne høre fra folk, der har set en kvinde, der ligner den 73-årige, eller som på anden måde har oplysninger i sagen. Det kan ske på tlf. 114.

Vi opdaterer med et billede af kvinden, så snart det er muligt.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip