Elton John: Jesus ville støtte homoægteskaber

Skrevet af admin

|

30/06/2014
Næstekærlighed er kernen i det kristne budskab. Netop derfor mener sanger Sir Elton John, at Jesus ville gå ind for ægteskaber mellem par af samme køn.- Hvis Jesus var i live i dag, ville han, som den kristne og storsindede person som han var, aldrig sige, at det ikke kunne finde sted. Det kan jeg ikke se for mig, siger Sir Elton John til Sky News ifølge Female First.Efter det i marts blev lovligt for par af samme køn at blive kirkeligt viet i Storbritannien, planlægger den britiske sanger selv bryllup med sin mand David Furnish, som han indgik registreret partnerskab med tilbage i 2005.Sir Elton John, som blandt andet står bag hittet "Your Song", mener altså heller ikke, at den kristne hovedperson i Det Nye Testamente, Jesus, ville have noget imod en kirkelig forening af homoseksuelle.- For ham handlede det om kærlighed, sympati og tilgivelse og at prøve at bringe mennesker sammen. Det er også, hvad kirken burde handle om, siger han. Den 67-årige sanger er glad for, at den britiske kirke har åbnet sig over for homoseksuelles rettigheder. Men han mener stadig, at der er meget at kæmpe for. Ikke mindst i Rusland, hvor Sir Elton John planlægger at tage en alvorssnak med præsident Vladimir Putin.- Jeg skal til Rusland i november, og der vil jeg forsøge at mødes med Putin og tale med ham. Jeg ved ikke, hvad godt, der præcis vil komme ud af det. Men med mindre, du prøver at bygge en bro, nytter det ikke noget, blot at sætte mure op og nægte at tale med de her mennesker.- Den eneste måde at løse tingene på er ved at tale sammen, understreger han.Sir Elton John og David Furnish, der altså planlægger kirkebryllup i 2015, har børnene Zachary på tre år og Elijah på 20 måneder. Begge børn er født ved hjælp af rugemor. Newspaq

Dagens topnyheder

Næstekærlighed er kernen i det kristne budskab. Netop derfor mener sanger Sir Elton John, at Jesus ville gå ind for ægteskaber mellem par af samme køn.

- Hvis Jesus var i live i dag, ville han, som den kristne og storsindede person som han var, aldrig sige, at det ikke kunne finde sted. Det kan jeg ikke se for mig, siger Sir Elton John til Sky News ifølge Female First.

Efter det i marts blev lovligt for par af samme køn at blive kirkeligt viet i Storbritannien, planlægger den britiske sanger selv bryllup med sin mand David Furnish, som han indgik registreret partnerskab med tilbage i 2005.

Sir Elton John, som blandt andet står bag hittet "Your Song", mener altså heller ikke, at den kristne hovedperson i Det Nye Testamente, Jesus, ville have noget imod en kirkelig forening af homoseksuelle.

- For ham handlede det om kærlighed, sympati og tilgivelse og at prøve at bringe mennesker sammen. Det er også, hvad kirken burde handle om, siger han.

Den 67-årige sanger er glad for, at den britiske kirke har åbnet sig over for homoseksuelles rettigheder. Men han mener stadig, at der er meget at kæmpe for. Ikke mindst i Rusland, hvor Sir Elton John planlægger at tage en alvorssnak med præsident Vladimir Putin.

- Jeg skal til Rusland i november, og der vil jeg forsøge at mødes med Putin og tale med ham. Jeg ved ikke, hvad godt, der præcis vil komme ud af det. Men med mindre, du prøver at bygge en bro, nytter det ikke noget, blot at sætte mure op og nægte at tale med de her mennesker.

- Den eneste måde at løse tingene på er ved at tale sammen, understreger han.

Sir Elton John og David Furnish, der altså planlægger kirkebryllup i 2015, har børnene Zachary på tre år og Elijah på 20 måneder. Begge børn er født ved hjælp af rugemor.

Newspaq