Endelig kom træningen i gang: Ny bane til landsholdet

Mere end et døgn efter ankomsten til Frankrig fik landstræner Morten Olsen og de danske landsholdsspillere omsider en ordentlig bane at træne på.

Torsdag aften havde det franske fodboldforbund henvist danskerne til en knoldet græsplæne nordvest for Saint-Etienne, hvilket fik Olsen til at kalde de franske værter for respektløse.

På eget initiativ kørte en mindre delegation fra trænerstaben torsdag aften rundt i området i jagten på en træningsbane. I aftenmørket var tre DBU-folk ude for at lyse med lommelygter på tre mulige baner omkring Saint-Etienne.

Uden om det franske fodboldforbund fik DBU hurtigt lavet en aftale med den lokale fodboldklub i Saint-Etienne, der stillede sin træningsbane til rådighed.

Morten Olsen kunne lidt over klokken 15 fredag eftermiddag så endelig lave boldøvelser med sine spillere efter et meget besværligt forløb.

- Det er en fin bane. Der er sket meget i løbet af natten, siger Morten Olsen om forholdene.

Danmark og Frankrig mødes søndag aften i en venskabskamp i Saint-Etienne. Til efteråret kommer franskmændene på besøg i København.

Morten Olsen truede torsdag med, at Frankrig til den tid kunne få lov til at smage sin egen medicin og træne på en knoldet bane.

- Det må DBU bestemme. Det er ikke mig, der bestemmer det. Det var respektløst over for os - især vores indskiftningsspillere - at vi fik så dårlig en bane. Det er vi selvfølgelig sure over.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip