Englænder scorer to mål i første New York-derby

11/05/2015

Fodboldklubben New York Red Bulls vandt herredømmet over New York, da holdet hjemme i Harrison, New Jersey, vandt det første opgør nogensinde mod den nye fodboldklub i New York, New York City.

Red Bulls vandt 2-1 til trods for, at holdet spillede i undertal i 54 minutter, da Matt Miazga fik sit andet gule kort ni minutter før pausen.

Red Bulls' engelske angriber Bradley Wright-Phillips scorede et mål i begyndelsen af hver halvleg. New York Citys indskiftede Patrick Mullins reducerede 13 minutter før tid til 1-2. Det gav en hektisk afslutning - men ikke flere scoringer.

Alene med målmand Josh Saunders kunne Bradley Wright-Phillips have scoret hattrick inden reduceringen.

Patrick Mullins reducerede kort efter, at han havde afløst den spanske angriber David Villa.

New York City, som får støtte af engelske Manchester City og dybest set er en søsterklub til sidste års engelske mestre, spiller sin første sæson i Major League Soccer.

Holdet har imidlertid kun hentet seks point i de første ni kampe.

Lidt bedre er det gået for New York Red Bulls, som har 16 point for ni kampe og er på tredjepladsen i Eastern Conference efter New England Revolution og DC United.