England vil kun være VM-vært uden Blatter

Præsidenten for det internationale fodboldforbund (Fifa), Sepp Blatter, er ikke lige populær alle steder, og hos det engelske fodboldforbund (FA) er man ikke tilhænger af schweizeren.

FA har netop fået valgt deres næstformand David Gill, som er tidligere administrerende direktør i Manchester United, ind som britisk vicepræsident i Fifa, og FA overvejer at gå efter værtsskabet til VM i 2026. Men det sker kun, hvis Blatter er væk.

- Hvis David (Gill, red.) kan sikre os et ordentligt system, hvor det går retfærdigt til, så kan vi overtales til det (at byde på værtsskabet, red.), fortæller bestyrelsesformand for FA Greg Dyke til BBC.

- Men lige nu er vores holdning klar - vi byder ikke på det, så længe mr. Blatter er der, tilføjer Greg Dyke.

Sepp Blatter er flere gange blevet beskyldt for korruption, men den schweiziske Fifa-præsident har alligevel siddet tungt på posten siden 1998.

I 2015 skal Blatter nok en gang på genvalg, og han bliver denne gang udfordret af blandt andre den tidligere portugisiske stjernespiller Luis Figo.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip