Esbjerg-back efter nederlag: Tabellen lyver ikke mere

Esbjerg led fredag aften et 0-2-nederlag til OB i Alka Superligaen hjemme på Blue Water Arena, hvilket fastholder vestjyderne i bunden af rækken på en 10.-plads.

Forsvarsspiller hos esbjergenserne Ryan Johnson Laursen var klar i mælet efter kampen og pegede på, at han og holdkammeraterne ikke er bedre, end tabellen viser.

- Vi har sagt mange gange før, at tabellen lyver, og at vi burde ligge højere oppe. Men som det ser ud lige nu, så er vi bare ikke bedre end, hvor vi er placeret, siger den 23-årige U21-landsholdsspiller.

Han mente, at manglende skarphed i begge ender var skyld i, at Esbjerg ikke formåede at tage point i kampen.

- Vi manglede det sidste i vores indlæg og i vores skud på mål. I den anden ende formåede vi ikke at få clearet boldene ordentligt og få dem sparket ud af kommunen, og det straffede OB os på, siger Ryan Johnson Laursen.

Ved stillingen 1-0 til OB havde Esbjerg muligheden for at komme tilbage i kampen, da Mohammed Fellah fremtvang et straffespark. Rutinerede Michael Jakobsen misbrugte på det skammeligste forsøget fra 11-meter-pletten, hvilket han beklagede efter kampen.

- Det var dårligt sparket. Jeg sparkede for dybt i bolden, hvorfor den susede over. Hvis man ikke rammer inden for målrammen, så kan man heller ikke score. Jeg plejer ellers at kunne ramme, men i dag var det en katastrofe fra min side, siger Michael Jakobsen.

Michael Jakobsen mener, at arbejdshandskerne nu må på for at få samlet tilstrækkeligt med point sammen til at komme væk fra nedrykningsstregen.

- Det er ikke positivt lige nu. Vi må arbejde os ud af tingene og få det vendt. Men det er da klart, at det er irriterende at tabe på hjemmebane til et hold, der ligger og roder rundt nede i bunden sammen med os, siger han.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip