Esbjerg banker Herning i målorgie og stryger i finalen

29/03/2015

Herning magtede ikke at tvinge semifinalen mod Esbjerg ud i en syvende og afgørende kamp om at nå i DM-finalen i ishockey.

Esbjerg vandt søndag aften hjemme 10-4 over Herning og er videre til finalen, hvor modstanderen bliver Sønderjyske.

I en vanvittig første periode, hvor der blev scoret hele otte mål, kom Herning ellers foran med 3-0 efter seks minutter, inden Esbjerg vågnede op.

To minutter efter 3-0-scoringen reducerede Esbjerg til 1-3, og så mistede Herning grebet om kampen.

Med yderligere tre Esbjerg-scoringer kom Herning pludselig bagud 3-4, men Herning fik dog udlignet til 4-4, inden den rablende vanvittige første periode var slut.

I anden periode var Esbjerg igen i teten og hamrede det ene mål ind efter det andet. 4-0 endte perioden, og så var Herning bagud med 4-8. Kampen var reelt afgjort.

Det blev til yderligere to Esbjerg-scoringer i tredje periode, og dermed blev ydmygelsen fuldendt.