Esbjerg-skurk: Vi havde fortjent at vinde

Esbjerg leverede en fin offensiv indsats i hjemmekampen mod Sønderjyske. Det så længe ud til at vestjyderne skulle vinde, men få minutter før tid fik Esbjergs Emil Lyng en uheldig hovedrolle, da han på et hjørnespark headede bolden i eget net til slutresultatet 1-1.

- Det var en dødbold, som jeg ni ud af 10 gange ville have headet den rigtige vej, men så mistimede jeg springet, og så sad den desværre bare flot ovre i hjørnet, siger Emil Lyng.

Esbjerg-kanten var ellers godt forberedt på de sønderjyske dødbolde.

- Det var deres våben. Hjørnespark, frispark og indkast. Vi var gode til at stå imod i lange perioder, men det var bare ikke godt nok, siger han.

Emil Lyng mente efter kampen, at det havde været fortjent, hvis Esbjerg havde taget alle tre point.

- Jeg synes, vi spiller meget bedre end dem, så det havde været fortjent, hvis vi havde vundet kampen i dag, siger Emil Lyng.

Esbjerg-træner Niels Frederiksen var ligeledes skuffet efter kampen, men trods alt glad for, at en af Esbjergs angribere fik scoret.

- Jeg bekymrede mig lidt om, vi fik scoret, men i dag fik vi heldigvis scoret et mål, siger Esbjerg-træneren.

Næste opgave for vestjyderne er allerede torsdag, hvor holdet skal til Polen og spille Europa League mod Ruch Chorzow, mens de næste søndag gæster FC Nordsjælland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip