Få en seks måneder lang tur til Caribien gratis - hvis du kan hjælpe hans kæreste

Kristine Bugbee

426 uger siden

|

23/05/2016

Dagens topnyheder

En ung mand har lagt et opslag på Facebook, som er en smule mere interessant end de fleste statusopdateringer.

I opslaget efterlyser han en person, som kan hjælpe hans kæreste. Vedkommende får til gengæld en drømmetur til det paradisiske Caribien med alt betalt i seks måneder. Det skriver Mirror.

Jeremie Tronet er professionel kitesurfer og bosat på på Grenadinerne i den østlige del af det Caribiske Hav. Han leder helt specifikt efter en person, der kan hjælpe med genoptræningen af kæresten Zoe Schaffer-Jennett, som blev alvorligt kvæstet i et uheldigt styrt, hvor hun faldt tre meter ned.

Zoe Schaffer-Jennett brækkede sit lårben i ulykken og har brug for professionel hjælp rehabiliteringen, og derfor har Jeremie Tronet skrevet efterlysningen på Facebook, som indtil videre er blevet delt godt 600 gange.

Artiklen fortsætter under billedet.

 

Wishing the best of recovery to the beautiful @vincyzoe who had a pretty bad accident falling down and braking her femoral neck bone in her leg (not kitesurfing)! Her surgery went very good and she is a strong spirit. She will unfortunately need several months to fully recover. We want to thank everyone for the amazing support we received via emails and messages !

Et billede slået op af Jeremie Tronet (@jeremietronet) den

17. Maj 2016 kl. 11:49 PDT


Kæresteparret har ikke den nødvendige sundhedsforsikring til at sende Zoe på et rehabiliteringsophold, og hun har heller ikke lyst til at være væk hjemmefra i månedsvis. Derfor leder de efter en personlig fysioterapeut.

Vedkommende får til gengæld rejsen til den billedskønne ø betalt, ligesom at udgifterne til kost og logi bliver dækket. Derudover lover Jeremie Tronet at give personen kitesurfing-lektioner og betale for udflugter til lokale øer.

Men Jeremie Tronet og Zoe Schaffer-Jennett forventer ikke, at den rette kandidat er single, og derfor vil de også dække alle udgifter for en kæreste eller ægtefælle.

Er det dig? Så send en mail til zoesurgery@gmail.com med information om dig, dit cv og et billede.

Se opslaget i sin helhed herunder.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: