Facebook raser over Brøndby-fans: Her er billedet alle snakker om

Et billede, som blev lagt op af Facebook-brugeren Ayşe Dudu Tepe, er blevet delt  225 gange på bare 25 timer.

Billedet forestiller en kvinde, som er i færd med at samle pant i noget vand på Halmtorvet i København. Rundt omkring hende står en masse smilende Brøndby-fans.

“Den hvide mand har kronede dage", skriver Ayşe Dudu Tepe, som har taget billedet, på Facebook.

“Usmageligt”, skriver en af de mange, som har delt billedet, og dette bakkes op af lignende kommentarer som “Totalt langt ude :(“ og “Føj for satan”.

“Er det overhovedet muligt for Brøndby-fans at lade være med at opføre sig som svin?” spørger en Facebook-bruger.

En anden skriver:

“Hvad fanden er det for en opførsel!!! Tænk at nogle i vores snotforkælede samfund er så nederdrægtige og opfører sig så ydmygende! Jeg kaster op!!!!!!!!!!”

Flere Facebook-brugere påpeger dog, at situationen måske ikke er så slem, som den umiddelbart virker.

“Det ligner, at ham i den grå trøje prøver at hjælpe hende op", skriver en mand, som bakkes op af flere andre.

Læs også

Tjek din løn - Dagens.dk har undersøgt lønningerne på de mest søgte jobs og her finder du en oversigt med detaljeret oplysninger om alle former for arbejde, der efterspørges på arbejdsmarkedet. Tjek din løn her.

Ekstremer - Her får du oversigten over vilde historier. De største bygninger, de længste floder, de største hajer og meget mere. Det eneste vi lover dig på denne side er, at det bliver vildt.

Hvordan bliver man - Søger du drømmejobbet, men har ikke fundet det arbejde der lige passer dig? Fortvivl ikke vi har lavet denne guide.

 

 

Dagens Gossip