Facebook støtter højre-politiker

Den stenrige Facebook-chef, Mark Zuckerberg, kaster sig ind på USA's politiske arena, når han i næste måned afholder en støttefest i sit eget hjem, der skal samle penge ind til New Jerseys republikanske guvernør, Chris Christie.

Og netop den fremadstormende Christie bliver ofte nævnt i gruppen af republikanske topnavne, der kan komme i spil som partiets præsidentkandidat, når Obamas anden og sidste embedsperiode udløber om fire år.

Mark og hustruen Priscilla holder fundraiser-festen i hjemmet i Palo Alto, Californien, fordi parret sætter stor pris på Christie, lyder det.

- De beundrer hans lederskab på uddannelsesreformer og andre emner, siger Sarah Feinberg, talskvinde for Facebook.

Støttefesten skal indsamle penge til valgkampen for Chris Christie, som forsøger at blive genvalgt i New Jersey, en traditionel demokratisk stat, hvor han har været guvernør siden januar 2010. Valget i staten finder sted i november.

Christies popularitet fik et gevaldigt boost i forbindelse med hans krisehåndtering af superstormen Sandy, som sidste år gik hårdt ud over New Jersey på den amerikanske østkyst.

Zuckerbergs relation til Christie skriver sig tilbage til 2010, hvor Facebook-entreprenøren gav en håndsrækning på 100 millioner dollar til New Jerseys problemfyldte skolesystem.

/ritzau/AFP

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip