FAKTA: Her er Peng og Wozniackis vej til semifinalen

Efter tirsdag nats kampe ved grand slam-turneringen US Open står det klart, hvem der skal mødes i den ene af de to semifinaler hos tenniskvinderne.

Her står danske Caroline Wozniacki klar, efter hun i kvartfinalen knuste sin italienske modstander Sara Errani.

Danskerens modstander bliver kineseren Peng Shuai. Hun ligger nummer 39 i verden, Wozniacki nummer 11, men man skal ikke lade sig snyde af det faktum, for Peng Shuai har leveret rigtig gode resultater i turnering indtil nu.

Her er kineserens vej til semifinalen:

* I første runde lagde Peng Shuai ud med at slå landsmandinden Jie Zheng i to sæt 6-3, 6-3.

* I anden runde ramte kineseren til gengæld meget hårdere modstand i form af den fjerdeseedede polak Agnieszka Radwanska. Men her overraskede Peng stort ved at vinde kampen i to sikre sæt 6-3, 6-4.

* I tredje runde stod endnu en seedet spiller klar. Denne gang i form af italieneren Roberta Vinci (28), som kineseren også overvandt med sætcifrene 6-4, 6-3.

* I fjerde runde overvandt Peng Shuai sin tredje seedede spiller i træk, da Lucie Safarova (14) blev nedlagt med samme cifre som de to foregående modstandere, 6-3, 6-4.

* I kvartfinalen ventede den indtil videre nemmeste modstander, da den kun 17-årige schweizer Belinda Bencic overraskende havde kæmpet sig frem blandt de sidste otte. Men det blev også endestationen for teenageren, da Peng Shuai meget sikkert hev sejren hjem i to sæt med 6-2, 6-1.

Peng Shuai har indtil nu ikke tabt et eneste sæt på sin vej til semifinalen, modsat Caroline Wozniacki, der smed et sæt i første runde.

Her er Caroline Wozniackis vej til semifinalen:

* I første runde kom den 10.-seedede dansker i problemer, da hun måtte ud i tre sæt mod slovakiske Magdalena Rybarikova. Slovakken var dog ikke i stand til spille tredje sæt til ende på grund af en skade, og hun måtte opgive ved stillingen 2-0 til Wozniacki.

* I anden runde var der igen modstand fra øst i form af hviderussiske Aliaksandra Sasnovich, som danskeren sikkert slog med 6-3, 6-4.

* I tredje runde kom der seedet modstand på blokken, da tyske Andrea Petkovic (18) stod på den anden side af nettet. Wozniacki vandt sikkert med 6-3, 6-2.

* I fjerde runde ventede Wozniacki en ordentlig mundfuld i form af den femteseedede russer Maria Sharapova. Men det lykkedes danskeren at nedkæmpe russeren efter tre hårde sæt. 6-4, 2-6, 6-2 lød sejrscifrene på.

* I kvartfinalen lukkede Wozniacki for en hver tvivl om, hvorvidt hun er i topform eller ej, da hun slog italienske Sara Errani med stensikre 6-0, 6-1.

Semifinalen er sat til at skulle spilles fredag.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip