FAKTA: Her er Peng og Wozniackis vej til semifinalen

Efter tirsdag nats kampe ved grand slam-turneringen US Open står det klart, hvem der skal mødes i den ene af de to semifinaler hos tenniskvinderne.

Her står danske Caroline Wozniacki klar, efter hun i kvartfinalen knuste sin italienske modstander Sara Errani.

Danskerens modstander bliver kineseren Peng Shuai. Hun ligger nummer 39 i verden, Wozniacki nummer 11, men man skal ikke lade sig snyde af det faktum, for Peng Shuai har leveret rigtig gode resultater i turnering indtil nu.

Her er kineserens vej til semifinalen:

* I første runde lagde Peng Shuai ud med at slå landsmandinden Jie Zheng i to sæt 6-3, 6-3.

* I anden runde ramte kineseren til gengæld meget hårdere modstand i form af den fjerdeseedede polak Agnieszka Radwanska. Men her overraskede Peng stort ved at vinde kampen i to sikre sæt 6-3, 6-4.

* I tredje runde stod endnu en seedet spiller klar. Denne gang i form af italieneren Roberta Vinci (28), som kineseren også overvandt med sætcifrene 6-4, 6-3.

* I fjerde runde overvandt Peng Shuai sin tredje seedede spiller i træk, da Lucie Safarova (14) blev nedlagt med samme cifre som de to foregående modstandere, 6-3, 6-4.

* I kvartfinalen ventede den indtil videre nemmeste modstander, da den kun 17-årige schweizer Belinda Bencic overraskende havde kæmpet sig frem blandt de sidste otte. Men det blev også endestationen for teenageren, da Peng Shuai meget sikkert hev sejren hjem i to sæt med 6-2, 6-1.

Peng Shuai har indtil nu ikke tabt et eneste sæt på sin vej til semifinalen, modsat Caroline Wozniacki, der smed et sæt i første runde.

Her er Caroline Wozniackis vej til semifinalen:

* I første runde kom den 10.-seedede dansker i problemer, da hun måtte ud i tre sæt mod slovakiske Magdalena Rybarikova. Slovakken var dog ikke i stand til spille tredje sæt til ende på grund af en skade, og hun måtte opgive ved stillingen 2-0 til Wozniacki.

* I anden runde var der igen modstand fra øst i form af hviderussiske Aliaksandra Sasnovich, som danskeren sikkert slog med 6-3, 6-4.

* I tredje runde kom der seedet modstand på blokken, da tyske Andrea Petkovic (18) stod på den anden side af nettet. Wozniacki vandt sikkert med 6-3, 6-2.

* I fjerde runde ventede Wozniacki en ordentlig mundfuld i form af den femteseedede russer Maria Sharapova. Men det lykkedes danskeren at nedkæmpe russeren efter tre hårde sæt. 6-4, 2-6, 6-2 lød sejrscifrene på.

* I kvartfinalen lukkede Wozniacki for en hver tvivl om, hvorvidt hun er i topform eller ej, da hun slog italienske Sara Errani med stensikre 6-0, 6-1.

Semifinalen er sat til at skulle spilles fredag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip