Falske nyheder om hundeviskeren

Narrestreger eller ej, så er rygterne om Cesar Millans død forhåbentligt stærkt overdrevede.

I går, onsdag, gik de sociale medier berserk, fordi en spansk nyhedsbureau tilsyneladende meldte ud, at Cesar Millan, der er verdenskendt som “hundehvisker”, er afgået ved døden. Ifølge "bureauet" kom meldingen på en pressekonference. 

Millan er kendt for at kunne kommunikere med hunde og har således besøgt og hjulpet mennesker, hvor hunden har taget kontrollen over deres hjem.

Læs også: Dumt: Forsøgte indbrud lige ved siden af politiets hundetræning

Bekymrede fans bombarderede derfor i går medier over hele verden for at få be- eller afkræftet nyheden. Problemet er, at den hjemmeside, der udgav nyheden, formegentlig er falsk og aldrig nogensinde har været en del af det spanske nyhedsbureau, ProcesoMX, som det ellers fremgik af de første meldinger.

Desuden var nyheden formuleret på halvt engelsk og halvt spansk, og selvom Cesar Millan ikke selv har afkræftet rygterne, vidner en opdatering på hans Facebookprofil i går om, at han er spræl levende.

Hundehviskeren er både elsket og hadet for sine metoder herhjemme og i udlandet. Alt tyder dog på, at hans fans kan ånde lettet op - og desuden trække deres bekymrede meldinger og kondolencer på de sociale medier tilbage.   

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip