Far havde brugt 6000 kroner i hemmelighed: Sønnen blev rasende, da han åbnede avisen

Baron Brooks blev chokeret, da han pludselig så sit eget billede i avisen.

Den 48-årige forretningsmand fra Salt Lake City havde nemlig ikke regnet med, at han pludselig skulle finde sig selv i en avisannonce, og da slet ikke en kontaktannonce, hvor han ledte efter en kæreste. Det skriver Littlethings.com

Endnu mere chokeret blev Brooks, da han fandt ud af, at der var blevet brugt over 6000 kroner på annoncer, der havde til formål at finde en livsledsager til ham.

Efterfølgende fik det op for Baron Brooks, at det var hans 78-årige far, der på hans vegne havde leget Kirsten-giftekniv og havde brugt 6000 kroner af egen lomme på at finde den perfekte svigerdatter.

- Leder efter en kone, var overskriften på den meget direkte annonce, hvori der også fremgik en række meget specifikke kriterier.

Kvinden der blev ledt efter, skulle nemlig være mellem 34-38 år, fysisk attraktiv samt 'klar, villig i stand til at få børn inden længe.'

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Baron Brooks

Forståeligt nok blev Baron Brooks både flov, rystet og vred over den meget direkte annonce. Vreden rettede han mod sin far, og efter en række medierne havde hørt om historien, blev Baron Brooks citeret for at fortæller, at hans far blot var en gammel tosse.

Brooks mente, at han var blevet forrådt at sin far, men den gamle mand fortalte, at alt han ønskede var at finde en den rigtige partner til sin søn – især da sønnen havde haft svært ved at finde netop dette.

Annoncen skulle dog vise sig at være held i uheld.

For efter historien om den flove søn og den 'hjælpsomme' far først havde spredt sig, så var der pludselig mange kvinder, der viste interesse den nu velkendte ungkarl, der over de senere år dog ikke havde haft det let.

For Baron Brooks havde livet nemlig budt ham en del modgang. Først da hans mor døde, og siden da hans 12-årige søn mistede livet. En hændelse der efterfølgende ødelagde Brooks forhold til sønnens mor.

Siden havde han ikke haft let ved at møde kvinder, og Brooks indrømemde da også selv, at en travl forretningsmand med hans alder havde mange vanskeligheder ved at finde en nogenlunde jævnaldrende kvinde, der stadig gerne ville have børn – nogen han have ønsket sig siden hans egen søn døde.

Derfor besluttede Baron Brooks at omfavne hans pludselige popularitet, ligesom han tilgav sin far hans mildest talt akavede – men velmenende – forsøg på at hjælpe sin søn.

- Livet er kort. Du kan ikke afmontere en bombe, når først den er gået af. Så kan du ligeså godt tage del i det og forsøge at have det sjovt, har Baron Brooks siden udtalt.

I vidoen herunder kan du se et indslag om hele balladen.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip