FCM gentager sejr over stakkels Silkeborg

07/11/2014

Det blev den ventede sejr til favoritten, da Superligaens yderpoler fredag aften mødtes.

FC Midtjylland vandt 2-1 ude over Silkeborg og udbyggede føringen i toppen. Hjemmeholdets muligheder for at undgå nedrykning er svære at få øje på, selvom klubben endnu har 19 kampe tilbage i ligaen.

FC Midtjylland har 34 point for 14 kampe, mens Silkeborg er sidst med kun fire point.

Gæsterne scorede kampens første mål efter 17 minutter. Det skete efter et hjørnespark, og situationen rammede meget godt forskellen mellem top og bund ind.

Silkeborg-målmanden Thomas Nørgaard fik ikke fat i bolden, som i stedet ramte en anden af hjemmeholdets spillere, Sune Kiilerich.

Derfra sprang bolden hen til FCM's Petter Andersson, som med et forkølet skud fik sendt bolden i mål til 1-0.

FCM, der blandt andre måtte undvære skadede Jakob Poulsen, var klart dominerende i første halvleg, hvor holdets anfører, Kristian Bach Bak, måtte udgå med en skade.

Billedet ændrede sig i anden halvleg, hvor hjemmeholdet kom bedre med.

FCM-angriberen Morten "Duncan" Rasmussen, der bejler til en landsholdsudtagelse, havde dog flere afbrændere, blandt andet da han sparkede helt forbi bolden i fri position tæt på Silkeborgs mål.

Pione Sisto blev muligvis snydt for en scoring, da han sendte bolden i mål, men der blev dømt offside i situationen.

Fire minutter før tid satte Pione Sisto dog tingene endegyldigt på plads, da han trykkede af i straffesparksfeltet og passerede Thomas Nørgaard til 2-0-scoringen.

Nicolaj Agger fik reduceret kort før tid, og dermed blev resultatet det samme, som da FC Midtjylland den 19. oktober besejrede Silkeborg på hjemmebane.