FCM-træner: Indskiftning blev afgørende for vores sejr

FC Midtjylland fik sæsonens fjerde sejr og strøg til tops i Superligaen, da holdet fredag vandt 2-1 ude over FC København efter et opgør, som hjemmeholdet ellers dominerede.

Og efter nedturen i slutningen af sidste sæson, hvor mesterskabet glippede, viser sejren fredag stor modenhed fra FCM-spillernes side, mener cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi er et hold, der kan få vores store individualister til at arbejde for kollektivet, når alle facetter at vores spil ikke lige fungerer, og det er et udtryk for en vis modenhed, siger Riddersholm og fortsætter:

- FCK var en værdig modstander i dag og lagde et stort tryk på os i jagten på sejren, men vi stod meget flot imod, og det var meget stærkt på en dag, hvor vi absolut kunne have gjort mange ting bedre, end vi gjorde.

- Derfor er vi også rigtigt glade for sejren, siger FCM-træneren og fremhæver angriberen Paul Onuachus indskiftning som en afgørende faktor.

- Paul kom ind og holdt godt fast i bolden, så vi kunne skubbe spillet længere frem. Det var igen et godt indhop af ham.

Indskiftet blev også debutanten Jim Larsen, selv om han først tidligere på dagen officielt blev FCM-spiller. Han afløste i pausen Erik Sviatchenko, der ikke var klar til en hel kamp efter en skadespause.

- Jeg blev kastet for løverne, og det var lidt specielt. Jeg har endnu ikke trænet med holdet, men jeg synes alligevel, det gik fint.

Jeg tog den lidt på rutinen, men det var svært i en kamp, hvor FCK pressede os tilbage, siger Jim Larsen.

FCM skal torsdag i ilden i Europa Leagues playoff-runde, når de gæster græske Panathinaikos.

/ritzau/

 

Dagens Gossip