FCM-træner vil have revanche mod FC Nordsjælland

Fodboldklubben FC Midtjylland har kun tabt to kampe i Superligaen i denne sæson. En af dem var 1-2-nederlaget ude til FC Nordsjælland for lidt over en måned siden.

Fredag aften mødes de to hold igen, denne gang på MCH Arena i Herning, og FCM-træner Glen Riddersholm har overskriften klar for den kamp.

- Jeg forventer at se et sultent FC Midtjylland-hold, som vil revanchere nederlaget i Farum.

- Vi møder et Nordsjælland-hold, som vil være klar til at tage duellerne, og som vil være aggressive i deres genpres. Det skal vi være dygtige til at håndtere, siger Glen Riddersholm til FC Midtjyllands hjemmeside.

FC Midtjylland har vundet samtlige seks hjemmekampe i denne sæson i Superligaen.

Den gode statistik skal fortsætte mod FC Nordsjælland, påpeger FCM-træneren.

- Derudover handler det om, at vi på hjemmebane kommer med en enorm power, som gør, at vi får stresset FC Nordsjælland, så vi bringer dem ud af den komfortzone, som de gerne vil være i, hvor de er i kontrol med spillet.

- Vi ved, at hvis vi er stærke kollektivt og får publikummet med os, så er vi et rigtig svært hold at spille mod. Vi vil tilbage på sejrssporet efter vores uafgjorte kamp mod Sønderjyske, så det vil være et topmotiveret FC Midtjylland-hold, man ser fredag aften, siger Glen Riddersholm.

18-årige Rasmus Lauritsen kan få debut i kampen mod FC Nordsjælland.

FCM fører Superligaen med 28 point for 12 kampe.

FC Nordsjælland er nummer fire med 20 point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip