FCN: Det må ikke blive en vane at komme bagud

03/08/2014 21:40

admin

Nyheder

Mest læste i dag

To hjemmekampe har FC Nordsjælland spillet i denne sæson. I den første var man bagud 0-2 til FC Vestsjælland, og i søndagens kamp mod Esbjerg var man nede med 1-2. Alligevel kastede begge opgør 3-2-sejre af sig.

- Man er altid farvet af resultatet, for det er vigtigt at vinde. Spillemæssigt var det til tider okay, men vi var lidt for sløve, da de spillede sig ind i kampen i starten af anden halvleg.

- Det må ikke blive en vane, at vi skal bagud, før vi tager fat, men det er godt, at spillerne ved, at de kan arbejde sig ind i kampen igen. Spillemæssigt kan der stadig lægges på, men jeg kan ikke klage over viljen, siger FCN-træner Olafur Kristjansson.

Kantspilleren Uffe Bech spillede igen en hovedrolle, da han med to mål bragte sin sæsontotal op på fire scoringer.

- Vi viste igen fantastisk moral ved at vende et truende nederlag til sejr. Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg kunne bidrage, men sejren er vigtigere end mine mål, siger Uffe Bech.

I den anden ende viste målmand David Jensen også klassen, da han blandt andet reddede et straffespark fra Martin Pusic.

- Hold kæft en moral vi viste. Det har vi gjort i begge hjemmekampe. Det må aldrig blive en vane at komme bagud, men nu har vi to gange på stribe vist, at vi kan komme tilbage.

- Jeg prøver bare at gøre mit, og jeg er selvfølgelig glad for mine redninger, siger David Jensen.

FC Nordsjælland er med søndagens sejr på andenpladsen i Superligaen.

/ritzau/