FCN-træner efter pokalfiasko: Vi var ikke skarpe nok

Træner Olafur Kristjansson har mest oplevet succes med FC Nordsjælland, siden han i sommer overtog holdet efter Kasper Hjulmand.

Onsdag kom islændingen dog ud for en dundrende fiasko, da FC Nordsjælland røg ud af pokalturneringen efter et nederlag til SC Egedal fra Danmarksserien.

Kampen endte 1-1 efter forlænget spilletid, hvorefter det reservespækkede FC Nordsjælland-hold var dårligst i straffesparkskonkurrencen.

- Vi var ikke skarpe nok i dag. Vi spillede os frem til de muligheder, der skal til for at vinde sådan en kamp, men vi var ikke dygtige nok.

- De straffede os på en fejl, og så endte det i straffesparkskonkurrence, og det er jo ofte tilfældigheder, der afgør det, når vi når så langt, siger Olafur Kristjansson til FC Nordsjællands hjemmeside.

Træneren forsøger at bevare optimismen i den sorte stund.

- Der er kun en vej for mig i sådan en situation, og det er, at vi skal lære af det. Vi er skuffede lige nu, og det skal vi være, men vi skal også blive stærkere af det her nederlag, siger han.

FC Nordsjælland ligger nummer tre i Superligaen, mens SC Egedal blot er nummer 10 i Danmarksserien pulje 1.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip