Fem minutter i en mors hoved

De fleste mødre kender den evigt nagende fornemmelse af, at man burde kunne gøre det hele lidt bedre. Have et lidt renere hus, servere sundere mad og sørge for lidt sundere aktiviteter for de små.

Den følelse af at være konstant bagud har bloggeren Bunmi Laditan sat ord på på Huffington Post. Her har hun nedfældet hele den tankestrøm, der strømmer gennem hendes hoved på fem minutter, inden hun skal op om morgen:

- Hvad er klokken? Hvad dag er det? Åh, hvor er denne seng rar. Hvorofor kan jeg ikke bare ligge her hele dagen? Det ville være den perfekte ferie. Fuck det caribiske øhav, jeg vil bare have min seng. Min seng, Netflix og cheesecake.

Læs også: Stop så: 10 vaner forældre skal droppe

- Hvad skal jeg nå i dag? Ringe lidt rundt, svare nogle flere dage gamle sms'er... folk synes nok, at jeg er uhøflig. Jeg må få lidt mere styr på alting. Jeg skal have styr på huset. Dette rum roder. Jeg så på Oprah, at dit soveværelse afspejler dit ægteskab. Åh gud, lad det ikke være sandt.

- De burde helt sikkert få noget frugt her til morgen. Jordbær. Desværre er de ikke økologiske. Er de ikke fyldt med sprøjtemidler? Det er sikkert bedre at spise luft en ikke-økologiske jordbær. Det er nok bare pesticider formet som jordbær. Jordbær-formede bomber fyldt med landbrugsgift. Jeg skyller dem først.

Læs også: 7 åndssvage ting som du skal holde op med at sige til fædre

- Hvad skal jeg lave til middag i aften? Jeg har lavet madpandekager... kylling... ingen kan lide mit farsbrød. Vi skal også spise mindre kød, jeg slår jo min familie ihjel. Pasta? Men gluten er noget skidt, ikke? Ris. Ris med... jeg ved det ikke. Måske henter jeg bare en pizza. Jeg har lavet mad tre dage i streg og fortjener en friaften. Ja, helt sikkert pizza.

- Jeg skal have mere styr på den slags. Hvorfor kan jeg ikke bare være en almindelig, ansvarlig mor som dem, jeg ser på de sociale medier? Jeg har ikke lavet et eneste sansebord eller en bakke fyldt med farverige hapsere...

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip