Ferguson om Moyes-fyring: Et skidt forløb

Tirsdag blev David Moyes fyret som Manchester Uniteds manager, men allerede mandag kunne en række britiske medier fortælle, at fyringen snart var på vej og formentlig ville blive offentliggjort netop tirsdag.

At nyheden tilsyneladende blev lækket, er ikke i orden, mener klubbens manager-legende Alex Ferguson, som efter 26 år på posten indstillede karrieren i sommeren 2013 og overlod roret til Moyes.

- Måden, at dette kom ud på, er foruroligende, sagde Ferguson ifølge The Times torsdag aften under en velgørenhedsmiddag i Manchester.

Det er de første ord, som Ferguson er citeret for at sige om Moyes' fyring. Det tidlige exit for Moyes rammer også Ferguson, der nærmest håndplukkede Moyes som sin afløser.

Manchester United er børsnoteret og skal derfor først melde en så vigtig nyhed ud til fondsbørsen. Sky Sports erfarer dog, at klubben har overholdt de gældende regler omkring fyringen af Moyes.

Moyes, der sidste sommer blev hentet i Everton, havde en seksårig kontrakt med Manchester United. Men klubbens nuværende syvendeplads i Premier League viser med al tydelighed, hvor skidt en sæson de forsvarende mestre har haft.

/ritzau/

 

Dagens Gossip