Ferie-sex overhales af øl og mad

07/09/2012 09:50

Newspaq

Nyheder
Der er ingen tvivl om, at vi danskere hygger os, når vi tager sydpå og holder sommerferie. Der bliver drukket, spist og tanket energi, men feriesengen bliver mest brugt til søvn. Det viser en ny måling blandt 1.258 danskere lavet af Kompas Kommunikation via internettet for Apollo Rejser. Hele 73 procent svarer, at de får fornyet energi af at tage på ferie. Men energien bliver tanket på restauranten og blandt vennerne - ikke i sengen. Blot ni procent svarer, at "min partner og jeg har mere sex på ferier, end vi ellers har". Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke får tid til mere lagenhygge, mener sexolog og parterapeut Kathrine Berling. Men det er vigtigere at få mere ferie ind i hverdagen end det modsatte, siger hun. - Vi skal gøre det noget mere, jeg synes, at det er synd, at vi ikke får proppet noget mere ferie ind i hverdagen i stedet for at gå og glæde os til ferien kun, siger hun til Newspaq. Hun peger på, at tallene kan dække over, at mange danskere har børnene med på ferie. Når der er børn med i ferielejligheden, er der mindre tid til sex og romantik. - Hvis det er du har en børnefamilie, så er det klart, at præmisserne er mere på børnene end hvis du bare tog på en romantisk weekend sammen, siger hun. 29 procent svarer, at de får mere tid til at være romantisk med deres partner på ferien. Kommunikationschef hos Apollo Rejser, Rikke Koks Andreassen, er glad for at vi danskere trods alt får slappet godt af på ferien. - Mange mange, at ferien er forbundet med mere mad, alkohol og sex, hvilket bekræfter formodningen om, at man tager et glas vin ekstra på ferien, glemmer kalorietabellen fra hverdagen og også har mere tid og overskud til at være tæt sammen, siger hun i en pressemeddelelse. Hver femte dansker drikker mere øl og alkohol på ferien end herhjemme og 22 procent spiser mere.

Mest læste i dag

Der er ingen tvivl om, at vi danskere hygger os, når vi tager sydpå og holder sommerferie.

Der bliver drukket, spist og tanket energi, men feriesengen bliver mest brugt til søvn.

Det viser en ny måling blandt 1.258 danskere lavet af Kompas Kommunikation via internettet for Apollo Rejser.

Hele 73 procent svarer, at de får fornyet energi af at tage på ferie. Men energien bliver tanket på restauranten og blandt vennerne - ikke i sengen.

Blot ni procent svarer, at "min partner og jeg har mere sex på ferier, end vi ellers har".

Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke får tid til mere lagenhygge, mener sexolog og parterapeut Kathrine Berling. Men det er vigtigere at få mere ferie ind i hverdagen end det modsatte, siger hun.

- Vi skal gøre det noget mere, jeg synes, at det er synd, at vi ikke får proppet noget mere ferie ind i hverdagen i stedet for at gå og glæde os til ferien kun, siger hun til Newspaq.

Hun peger på, at tallene kan dække over, at mange danskere har børnene med på ferie. Når der er børn med i ferielejligheden, er der mindre tid til sex og romantik.

- Hvis det er du har en børnefamilie, så er det klart, at præmisserne er mere på børnene end hvis du bare tog på en romantisk weekend sammen, siger hun.

29 procent svarer, at de får mere tid til at være romantisk med deres partner på ferien.

Kommunikationschef hos Apollo Rejser, Rikke Koks Andreassen, er glad for at vi danskere trods alt får slappet godt af på ferien.

- Mange mange, at ferien er forbundet med mere mad, alkohol og sex, hvilket bekræfter formodningen om, at man tager et glas vin ekstra på ferien, glemmer kalorietabellen fra hverdagen og også har mere tid og overskud til at være tæt sammen, siger hun i en pressemeddelelse.

Hver femte dansker drikker mere øl og alkohol på ferien end herhjemme og 22 procent spiser mere.