Fodboldstævne fortsætter efter knivstikkeri

Skrevet af admin

|

24/11/2013

Dagens topnyheder

Fodboldstævnet Øens Hold Cup i Otterup på Fyn bliver søndag spillet færdig, trods et knivstikkeri mellem to 14-årige drenge lørdag, skriver fyens.dk.

Knivstikkeriet fandt sted på Otterup Skole, hvor spillerne var indkvarteret. Politiet tilbageholdt efterfølgende en 14-årig dreng for knivstikkeriet.

Hvorfor han havde en kniv med til fodboldstævnet i Otterup på Nordfyn, har politiet ikke fået nogen forklaring på.

- Men han erkendte i nat at have stukket en anden af deltagerne ved stævnet efter et skænderi i en madkø. Han er nu overgivet til de sociale myndigheder i Aarhus, og anbragt på en lukket ungdomsinstitution, siger Hans Frederiksen, vagtchef ved Fyns Politi.

Politiet fandt gerningsvåbnet sent lørdag aften. Offeret, der er fra København, er nu uden for livsfare, men ifølge Hans Frederiksen kunne det være gået helt galt.

Der var tale om et knivstik, eller snit, i bughulen. På et tidspunkt så det meget kritisk ud, og drengen blev hurtigt bragt til Odense Universitetshospital.

Uenigheden mellem de to 14-årige opstod i en madkø, og fortsatte så i skolegården, hvor den ene trak en kniv.

Søndag besluttede arrangørerne at spille turneringen færdig trods knivstikkeriet. Men fire hold har valgt tage hjem.

Offeret kommer fra Vanløse IF i København, der stillede med to hold. De har valgt at afbryde stævnet og tage hjem, oplyser stævneleder Thomas Drue til fyens.dk.

Det samme har holdet fra Aarhus-klubben Fuglebakken, hvor knivstikkeren kommer fra. Desuden har de to fynske hold, Middelfart og Højfyn, valgt at tage hjem.

/ritzau/