Formand: Lone Hansen fremtidssikrer Team Danmark

Det er ikke utilfredshed med Michael Andersens arbejde som Team Danmark-direktør de seneste otte år, som er årsag til, at elitesportsorganisationens bestyrelse vælger at sige tak for samarbejdet og i stedet har ansat Lone Hansen.

Det slår bestyrelsesformand Frank Jensen fast efter ansættelsesrunden.

- Michael har i samarbejde med Team Danmarks ansatte og specialforbundene løftet dansk eliteidræt op på et højere niveau, mens han har været direktør.

- Et af hans vigtigste resultater har været en kvalitetssikring af rekrutteringen af medarbejdere, blandt andet i forhold til at hente internationale kapaciteter til. Derfor er vi også i bestyrelsen meget glade for det arbejde, som Michael har lavet, siger formanden.

Han siger, at begge kandidater til jobbet er kendetegnet ved både høj faglighed og stor integritet.

- Men når vi skal tænke 10 år frem, så var Lone et oplagt valg.

- Michael ville sagtens kunne have løftet opgaven, men til den tid ville han have været i organisationen i 18 år, siger Frank Jensen.

Mens Michael Andersen har været meget synlig i medierne, har Lone Hansen fyldt mindre i jobbet som Anti Doping Danmark-direktør.

Det kommer dog til at ændre sig en smule i det nye job, hvor en af arbejdsopgaverne også er at være Team Danmarks ansigt udadtil. Det magter Lone Hansen dog også, siger Frank Jensen.

- Lone har bestemt kompetencer indenfor kommunikation. Hendes rolle i Anti Doping Danmark har bare været meget anderledes end den, hun får i Team Danmark, hvor hun får større muligheder for at være eksponeret og udadvendt.

- Som modtager af offentlig støtte skal vi være tilgængelige og åbne over for omverdenen.

- Men vi er omvendt heller ikke en idrætspolitisk organisation. Vi er en faglig og forskningsbaseret institution, og det er Lone Hansen en stærk direktør for, siger han.

Lone Hansen tiltræder i februar næste år.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip