Formstærk Fuglsang: Mit angreb handlede om klassementet

Jakob Fuglsang (Astana) angreb på en stejl stigning ti kilometer før mål på 4. etape af Giro d'Italia tirsdag, og danskeren kørte sig op på en samlet ottendeplads i løbet.

- Jeg følte mig godt kørende, så jeg håber, det kan fortsætte på den måde. Nu var det jo ikke nogen bjergetape i dag, og stigningen var forholdsvis kort, men jeg håber helt sikkert, jeg er, hvor jeg skal være, siger Jakob Fuglsang til TV 2 Sport.

Danskeren var arkitekten bag den udskillelse, som for alvor fik skilt de tungere folk fra favoritterne, mens Diego Ulissi (Lampre) i front kørte alene mod mål og vandt etapen.

Jakob Fuglsang har en målsætning om at køre sig på podiet i Giroen i år, og hans angreb var da heller ikke et forsøg på at indhente Ulissi og snuppe etapesejren. Det handlede om det længere perspektiv.

- For os var det klassementet. Ulissi er formentlig ikke farlig i det samlede klassement, så for os var det klassementet, det gjaldt om.

- Jeg er godt tilfreds med den måde, vi er kommet i gang på, og forhåbentlig fortsætter det sådan her, siger Jakob Fuglsang.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip