Formsvage stjerner giver tysk landstræner hovedpine

Torsdag udtager den tyske landstræner i fodbold, Joachim Löw, de spillere, der skal repræsentere Tyskland ved sommerens VM i Brasilien.

Men selv om mange landstrænere sikkert misunder Löw hans brede udvalg af kompetente spillere, er tyskeren selv bekymret over svigtende kampform hos flere af nationens største stjerner.

Han har ved tidligere lejligheder sagt, at han ønsker formstærke spillere med til Brasilien.

- I øjeblikket har vi kun syv-otte spillere, som er i topform. Hele situation giver mig lidt hovedpine. Miroslav Klose, Sami Khedira, Mario Gómez, Ilkay Gündogan og Bastian Schweinsteiger er spillere, der danner grundstammen på vores hold, men de mangler kamprytme, siger Joachim Löw til det tyske magasin Stern.

Khedira er netop kommet tilbage efter en korsbåndsskade. Gündogan har ikke spillet siden august på grund af rygproblemer og må sandsynligvis blive hjemme fra VM. Schweinsteiger har været skadet i dele af sæsonen, og Gómez har kun fået en smule spilletid i Fiorentina ovenpå sin skade.

Flere andre spillere har døjet med skader og svigtende form i den sidste del af sæsonen. Alligevel tror Löw på muligheden for at stryge helt til tops ved VM.

- Vi har muligheden for at vinde pokalen, men der er andre hold, der har lige så stor chance, siger han.

I den indledende gruppe G ved VM skal Tyskland møde Portugal, Ghana og USA.

/ritzau/NTB

 

Dagens Gossip