Frederik Andersen pillet ud i californisk lokalbrag

Frederik Andersen blev offer for en rask trænerbeslutning torsdag morgen dansk tid, da den danske NHL-målmand fra Anaheim Ducks blev pillet ud af opgøret mod Los Angeles Kings midtvejs i kampen.

På det tidspunkt havde gæsterne fra Los Angeles lige scoret til 3-1, og så besluttede træner Bruce Boudreau sig for at ryste posten og sende reservemålmand Jason Labarbera på isen.

Andersen havde ladet tre mål gå ind på 10 skud. Det ene blev dog scoret på straffeslag.

Beslutningen var formentlig rigtig. Godt nok lukkede Labarbera yderligere to mål ind, men han blev matchvinder, da han reddede to straffeslag efter 5-5 i ordinær tid og forlænget spilletid.

Sejren i den målrige kamp betyder, at Anaheim fortsat ligger nummer to i Pacific Division og på en tredjeplads af alle hold i hele NHL.

Sejren blev i øvrigt hentet hjem uden de to profiler Corey Perry og Francois Beauchemin, der i går fik konstateret fåresyge efter at have været syg i nogle dage.

De er blevet bedt om at holde sig væk fra træningen foreløbig, ligesom de øvrige spillere er blevet vaccineret en ekstra gang.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip