Frustreret Brøndby-topscorer er kraftigt hæmmet

Brøndbys topscorer, Simon Makienok Christoffersen, havde håbet på at blive klar til søndagens topkamp i Superligaen mod FC Midtjylland ovenpå den lårskade, der har holdt ham ude i mere end en måned.

Han har været tilbage på træningsbanen i denne uge, men han har ikke kunnet træne med i fuldt omfang.

Ved fredagens træning udgik han før tid og var tydeligvis frustreret over sin fysiske situation.

- Jeg mærker stadig til skaden og er på ingen måde på 100 procent. Jeg kan ikke træne på lige fod med de andre, da der er mange ting, jeg ikke kan.

- Jeg kan ikke sprinte, jeg kan ikke sparke med det skadede ben, jeg kan ikke sætte af eller hoppe. Det er alle ret vigtige ting i fodbold, siger Simon Makienok Christoffersen.

Ud fra de begrænsninger skulle man ikke tro, at han kan komme i spil til søndagens kamp i Herning. Men det udelukker han ikke.

- Jeg er ikke i spil til en startplads. Men måske nogle minutter. Det voterer vi lige efter træningen, siger angriberen.

Han vil dog ikke i aktion for enhver pris.

- Vi skal være på den sikre side. Jeg skal være så klar, at jeg ikke risikerer at få et tilbagefald, der betyder at jeg også skal døje med skaden helt ind i forårssæsonen.

Den 19-årige Kenneth Zohore har spillet pladsen som den forreste angriber i Makienoks fravær. Men da Zohore afsoner karantæne i kampen mod FC Midtjylland, er Brøndbys træner, Thomas Frank, tvunget til at tænke i nye alternativer.

/ritzau/

 

Dagens Gossip