Glad dansk wildcard-toer: Jeg kører godt under pres

Speedwaykøreren Peter Kildemand er ved at gøre det til en vane at gøre det godt, når han kører VM-grandprixer på hjemmebane.

Ved grandprixet i Parken kørte han sig til en plads i finalen og blev firer, mens han ved lørdagens grandprix i Vojens steppede yderligere op og blev toer.

Den danske wildcard-kører havde været lørdagens store oplevelse indtil finalen, hvor han dog ikke formåede at lave starten så godt. Og det ærgrede danskeren.

- Jeg lavede bestemt ikke starten i finalen, og det er utrolig ærgerligt, for jeg kørte super godt. Samtidig kørte Andreas Jonsson rigtig stærkt, så jeg er meget tilfreds med min andenplads, siger Peter Kildemand.

Han mener også, at presset fra et talstærkt hjemmepublikum måske endda er med til at få ham til at leverede endnu bedre.

- Jeg kører godt under pres, når jeg har et hjemmepublikum i ryggen. Det var en stor oplevelse i dag med fuldt hus og en fantastisk stemning. Det var helt vildt, siger Peter Kildemand.

I finalen tabte Kildemand til svenske Andreas Jonsson, mens danskeren henviste polske Krzysztof Kasprzak og australske Troy Batchelor til henholdsvis tredje- og fjerdepladsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip