GN Store Nord opjusterer med et lille nøk

Industrikoncernen GN Store Nord, der blandt andet laver høreapparater og headsets, opjusterer forventningerne til hele 2014 minimalt i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal, som er offentliggjort fredag morgen.

Koncernen skruer nu forventningerne til et resultat før skat op fra "mere end" 1105 millioner kroner til "mere end" 1240 millioner kroner for hele 2014.

Det er den del af koncernen, der laver høreapparater, GN Resound, som fortsat styrker sin markedspositionen i USA og på de primære markeder i Europa. Og som dermed er med til at løfte forventningerne til hele koncernens årsresultat.

Administrerende direktør i Resound Anders Hedegaard siger, at det også ser godt ud i hans afdeling fremover.

- Mine første 100 dage i GN Resound har været både hektiske og spændende. Den fortsat stærke udvikling for ReSound LiNX og vores produktpipeline for de kommende år er lovende, siger han i en kommentar til regnskabet.

- Virksomhedens fundament er solidt, den underlæggende forretning går rigtig godt, og jeg er blevet bekræftet i, at den nuværende strategi er den rigtige, siger han.

Den lille opjustering ligger da også i høreapparatdivisionen. GN Store Nord løfter forventningerne til den organiske omsætningsvækst til mere end syv procent fra tidligere mere end seks procent.

Og i Resound hæves forventningerne til driftsresultatet med fem millioner kroner til mere end 880 millioner kroner.

/ritzau/

 

Dagens Gossip