Har ikke set datter i 27 år: Fars rørende brev delt 95.000 gange på Facebook

Lotte Sørensen

|

11/09/2013

Dagens topnyheder

I årevis har MIchael Hogben ledt efter sin datter uden resultat. Derfor tyede han til mere drastiske metoder og skrev et brev, som han hængte op i den lokale kiosk i den engelske by Sheerness, hvor hun skulle bo.

- Undskyld Mandy, men jeg kender ikke dit efternavn, efter du er blevet gift. Jeg har ledt efter dig i så mange år, og intet og ingen kan forhindre mig i at finde dig, for jeg har elsket og savnet dig så meget hvert minut, hver eneste dag i alle disse år. Så meget, at jeg kan mærke dig hos mig hele tiden, som du plejede at være. 

Jeg har så meget brug for at se dig og tale med dig, da jeg er gået glip af så meget af dit liv. Måske kan det fjerne noget af smerten fra alle disse år. Vær sød at ringe til din far.

Læs også: Se den rørende video: Mand indrømmer drab på Youtube

Sådan lyder brevet, som en forbipasserende tog et billede af og lagde ud på Facebook. Siden er det blevet delt over 95.000 gange, og Michael Hogben har nu fået sin datters adresse og vil skrive et brev til hende.

Til dailymail.co.uk fortæller Michael Hogben, at han blev skilt fra datterens mor i 1980. Han flyttede fra familiens hjem på øen Isle of Sheppey til byen Gillingham på fastlandet, blot ti kilometer væk. Kort efter mistede han sit job, og han fortæller, at han ikke havde råd til at besøge sin familie særlig tit.

Michael Hogben mener, at det er grunden til, at de lidt efter lidt gled fra hinanden. Sidst de så hinanden var i 1986.

Læs også: Nåede mor og fars lynbryllup: Nu er to-årige Logan død

- Jeg tror måske, at hun troede, at jeg var ligeglad. Men bare fordi vi ikke så hinanden, betyder det ikke, at jeg var. Det ødelægger dit liv, når du mister din familie. Jeg havde bygget mit liv op omkring min familie, og da den var væk, vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg var meget ensom, og det gjorde meget ondt, siger han.

Han håber at få kontakt til sin datter igen og siger, at det vil blive helt på hendes vilkår.

- Hvis hun gerne vil have kontakt, vil jeg ikke tvinge hende til noget, jeg ønsker ikke, at hun gør noget, hun ikke har lyst til, siger han.

Se faderens brev i stor størrelse herunder.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med