Harry Potter-stjerne nævnt i Panama-papirer

Når man hører navnet på den britiske skuespillerinde Emma Watson, tænker de fleste straks på hendes medvirken i de populære fantasy-film "Harry Potter", hvor hun spiller karakteren Hermione Granger.

Nu er den 26-årige skuespillerindes navn imidlertid dukket op andetsteds. Ifølge det britiske medie The Independent findes Emma Watsons navn nemlig i de såkaldte Panama-papirer, da hun efter sigende har haft en del af sin formue stående i et offshore selskab gennem det omtalte advokatfirma Mossack Fonesca.

Selv om skuespillerindens navn findes i Panama-papirerne fastholder hun, at hun på ingen måde har begået skattesnyd.

Ifølge The Independent forklarer Emma Watsons talsperson i en udtalelse, hvorfor "Regression"-stjernen i sin tid valgte at placere sine penge i et udenlandsk selskab.

- Emma valgte dengang at oprette et offshore selskab, da hun ønskede at beskytte sin anonymitet og sikkerhed, fortæller Emma Watsons talsperson.

At Emma Watson har et offshore selskab er i sig selv ikke ulovligt, så længe der ikke er begået snyd med de midler, der står bundet i selskabet.

Siden Panama-papirerne blev lækket, er der fundet et utal af navne på kendisser fra hele verden, der har haft offshore selskaber i udlandet, heriblandt Simon Cowell og den engelske hertuginde Sarah Ferguson.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip