Henrik Møllgaard: Endnu et unødvendigt pointtab

Henrik Møllgaard scorede syv mål og blev topscorer for Skjern Håndbold i torsdagens udekamp mod Ribe-Esbjerg, men det kunne han ikke bruge til så meget.

Med knapt 15 sekunder tilbage af opgøret i Esbjerg brændte landsholdsspilleren et straffekast, og så løb hjemmeholdet i stedet ned og udlignede til slutresultatet 29-29 i de sidste sekunder

- Vi får fejlagtigt et straffekast, som jeg brænder. De får 10 sekunder til at løbe op og score i sidste sekund, og det er vi ærgerlige over. Men Ribe havde da en fest.

- Det var ikke lige det, jeg havde drømt om. Jeg var ikke i nærheden af at score - det var en fin redning, siger Henrik Møllgaard til DR Sporten.

Med det ene point har Skjern 17 point for 13 kampe. Det er otte point færre end topholdet, KIF Kolding København, der allerede har et kæmpe forspring i Boxer Herreligaen.

- Det var endnu et unødvendigt pointtab. Vi sad tungt på kampen i anden halvleg og havde styr på kampen i begge ender, men det endte alligevel med endnu et pointtab.

- Vi havde alle muligheder for at lukke kampen undervejs, og så er jeg da træt af at have brændt et straffekast med 15 sekunder igen. Det skulle ikke have været så spændende. Vi skulle bare have vundet kampen, siger Henrik Møllgaard.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip