Her er 2014's mest sexede kvinde

Listen af skønheder - fx Angelina Jolie, Mila Kunis og Jessica Biel - der har optrådt på mandemagasinet Esquire's liste over sexede kvinder, kan få de fleste mænd til at savle. Og dette års vinder er vist ingen undtagelse med sine spanske aner og veldrejede ydre.

Valget er faldet på den 40-årige spanske skuespillerinde og model Penelope Cruz, som dermed er kåret til den mest sexede nulevende kvinde på jorden. Det skriver Esquire Magazine.

Læs også: Se den sexede film: Penélope Cruz laver ekstremt hot lingeri-reklame

Penelope Cruz er gift med den spanske skuespiller 45-årige Javier Bardem og er især kendt for film som "Vanilla Sky", "Blow", "Volver" og "Vicky Christina Barcelona" - for sidstnævnte vandt Penelope Cruz en Oscar.

Mandemagasinet begrunder især Penelope Cruz's sejr med hendes smukke udseende.

Læs også: Overraskende kåring: Hun er sexbombe nr. 1 

- Penelope Cruz har ingen skønhedsfejl. Hendes ansigt rummer ingen hemmeligheder eller fysiske fejl, argumenterer Esquire Magazine.

I både 2006 og 2013 løb den blonde skuespillerinde Scarlett Johansson med titlen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Den spanske skønhed, som begyndte at lave film i slutningen af 80'erne, er beæret over udnævnelsen, selvom hun mest føler sig om en træt mor til to børn.

- Jeg føler mig mest af alt som en mor, der ikke får nok søvn, fortæller Penelope Cruz, der i anledning af kåringen har lagt krop til en fræk billedserie.

Du kan se Esquires cover med Penelope Cruz lige her:

 

Dagens Gossip