Her er den rørende grund til at danske forældre opkalder deres børn efter Khalil

På Sygehus Lillebælt i Kolding går der netop nu en fødselslæge rundt og smiler lidt mere end de andre læger. 

Indenfor den seneste måneder har Mohammed Khalil nemlig oplevet, at nybagte forældre har været så taknemmelige for hans indsats, at de har valgt at navngive deres sønner efter ham. 

- To gange i løbet af de seneste par måneder har to forældrepar givet deres nyfødte drengebørn navnet Khalil, i taknemmelighed for den professionalisme og beslutsomhed fra fødselslægens side, som gjorde at et par dramatiske fødsler heldigvis endte godt.

- Et af de nybagte forældrepar har taget sig tid til at skrive et langt brev, hvor de skriver, at de følte sig i trygge hænder hele vejen igennem. Det kan vi godt forstå, han er stolt af, skriver Sygehus Lillebælt på deres side på Facebook. 

Og i de mange kommentarer er der også utallige mødre, der hylder Khalil for sine evner, der har hjulpet dem til at have en sikker og positiv fødsel. 

- Helt sikkert fortjent ros. Khalil har hjulpet begge mine tøser til verden og vi var super glade for ham. Specielt dejligt med et par humoristiske kommentarer på et tidspunkt, hvor jeg havde brug for det. TAK, skriver en af de mange tidligere fødende kvinder i kommentarfeltet, der dog også byder på taknemmelige fædre.

- Han hjalp også min datter Signe til verden en dejlig februar formiddag i 2008 grundet konens svære svangerskabs forgiftning. 1139g vejede hun. Da vi skulle have barn nr 2 insisterede vi på at få Mohammed. Simpelthen en fantastisk person stor ros til denne mand, skriver den taknemmelig far. 

 

Dagens Gossip