Her er hvad længden på dine fingre, fortæller om din personlighed

På billedet ser du tre forskellige hænder, der hedder A, B og C. 

På hvert billede er ringfingeren, langefingeren og pegefingeren forskellig (eller samme) længde.

Saml dine fingre sammen som på billedet, og se hvilket billede, der er tættest på din egen hånd. 

A: Den charmerende, men pragmatiske. 

Folk med en ringfinger, der er længere end pegefingeren har entendens til at være charmerende og uimodståelige for nogle.

A er dem, der kan snakke sig ud af enhver situation, og oveni det er de fremme i skoene og glimrende til at løse problemer. De har en tendens til at være medfølende, og de arbejde ofte indenfor videnskab, som ingeniør, soldat, og så er de ofte fremragende til at løse krydsord og gåder.

B: Den selvsikre 'gør-det-selv-type'

Personer med kortere ringfingre end pegefingre er ofte selvsikre 'gør-det-selv-typer', der har det fint med at være alene, når de skal have færdiggjort projekter. Men det er ikke ensbetydende med, at de er indadvendte.

De er målrettede og vil helst ikke forstyrres.  De værdsætter, hvad de har, men de er ofte sultne efter mere. 

C: Fredselskeren

Her er der tale om en type, der holder af fred og fordragelighed og helst undgår konflikter. Folk med ligelange ringfingre og pegefingre er godt organiserede og vil helst komme godt ud af det med alle.

De er trofaste i forhold, bløde og elskende partnere, men der er en hage: Hvis de bliver pressede, har de en hård kerne indeni, der muligvis bliver undertrykt på daglig basis, men kan være særdeles farlig, hvis den bliver frigjort. 

Selvom de er søde og holder af fred, skal du være sød ved dem. 

 

 

 

Dagens Gossip