Her er mandens erogene zoner

Du ved helt sikkert, hvor du skal røre ved dig selv for at få det til at krible i kroppen, men ved du egentlig også, hvor du skal røre ved din kæreste for at få ham til at spinde som en kælen hankat? For manden har selvfølgelig nogle erogene zoner, som han nok vil blive meget glad for, du brugte lidt ekstra tid på.

Få fantastiske orgasmer, når du rører lige her

- Ligesom kvinder har mænd mange erogene zoner over hele kroppen. Det kan være alt fra øreflipperne, læberne, brystkassen, numsen og indersiden af lårene. Men de allermest erogene zoner er – ikke overraskende – hans penis, baller og anus, fortæller sexolog Katrine Berling til KK.no.

Men det hjælper altså ikke bare at røre ved hans erogene zoner et øjeblik og så mase videre de andre steder.

- Du må give hvert område en del opmærksomhed, så at det får tid til ’at vågne’, siger Berling.

Når man kæler for hinandens erogene zoner, så er der i øvrigt den bonus, at det ikke bare giver meget mere nydelse, men det kan også styrke sexlivet.

- Et parforhold består af mange ting, men vi kommer ikke uden om, at et godt sexliv er en meget vigtig del, og det er klart, at hvis man ved, hvordan man tænder sin mand, så gør det sexlivet meget sjovere. Det hjælper også på den seksuelle selvtillid, og gør det lettere at slappe af og nyde det, siger specialist i voksenpsykologi Peder Kjøs.

Er du usikker på, hvor din partner godt kan lide at blive rørt så spørg ham, det er meget mere enkelt end at prøve at opfange signalerne undervejs.

- Spørg ham, om der er noget, han gerne vil have, du skal gøre, og bed ham om at fortælle dig, hvad han synes er bedst undervejs. De fleste mænd vil synes, at det er meget sexet at blive spurgt, siger Kjøs.

Orgasme: Her begår kvinder den største fejl

Mange kvinder har i øvrigt fået den ide, at mange mænd ikke er interesseret i det vigtige forspil, og derfor bliver de meget penisfikserede.

- Ligesom kvinder går mænd glip af rigtig meget nydelse, hvis man går lige til sagen. Mange kvinder og mænd tror faktisk på myten om, at mandens seksualitet er så enkel, at man bare kan ’gå til den’ med det samme. Men det er overhovedet ikke rigtigt, siger Kjøs.

Vil ikke kritisere

De fleste kan godt lide at blive rørt ved, men mange mænd og kvinder siger det ikke til partneren, fordi de ikke vil virke som om, de kritiserer.

- Her har mænd og kvinder meget tilfælles, for ingen af dem bryder sig om at kritisere. Vi vil ikke gøre partneren forlegen, eller få ham eller hende til at føle, at de ikke er gode nok, derfor er vi forsigtige med at give tilbagemeldinger, siger Kjøs.

Ifølge Katrine Berling kan en erotisk massage også være vejen frem.

- Mange mænd bliver ofte bedre elskere, når de lærer at tage imod, for så får de en bedre forståelse af den nydelse, man opnår ved berøring, siger hun.

Så klæd manden af og frem med olien, og kæl så for hans erogene zoner. Han vil elske dig for det.

Af Cecilie Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip