Herning besejrer Frederikshavn efter overtid

28/03/2014

Frederikshavn var tæt på at få udlignet til 1-1 i kampe i semifinalen mod Herning. Men det endte med et 1-2-nederlag efter overtid. Dermed fører Herning med 2-0 i kampe.

Herning kom foran 1-0 i første periode på en scoring af Jakob Milovanovic efter blot fem og et halvt minuts spil.

Der blev slet ikke scoret i anden periode, og det var først seks minutter før tid, at Frederikshavns Alexander Ytterell fik udlignet til 1-1 efter et effektivt power play.

Det tvang opgøret ud i overtid, og her var Herning skarpest, da Justin Maylan stod for sejrsmålet efter næsten fem minutters overtid.

Scoringen fik størstedelen af de 1573 tilskuere til at gå skuffede hjem, for det bliver nu uhyre svært for Frederikshavn at få vendt serien til samlet sejr.

Frederikshavn er nu bagud med 0-2 i serien, hvor der spilles bedst ud af syv kampe.