Herreløs hund følger dagligt med i tv-serie. Du griner, når du ser hvorfor

Nils Würtzenfeld

425 uger siden

|

28/05/2016

Dagens topnyheder

Sidste år måtte den syv år gamle hund Honey siger farvel til sine ejere, da de ikke længere var i stand til at tage sig hende. Det skriver The Mirror.

Siden er den lille krydsning mellem en Chihuahua and Jack Russell terrier,  blev indlogeret på Battersea Brands Hatch, der er en fosterhjem for herreløse hunde. Her må hun tålmodigt vente på, at hun forhåbentligt igen bliver budt velkommen til en ny familie, men sådan noget kan tage tid, og lille Honey har nu ventet over et år.

Heldigvis har hun dog fundet en hobby at slå tiden ihjel med. For Honey er nemlig blevet trofast seer af den alenlange britiske kultserie, ’EastEnders’, der første gang rullede over skærmen i 1985.

Og ikke nok med at Honey følger med – hun synger også med! Således har personalet på Battersea Brands filmen Honey i gang med at hyle med på temaet til den engelske sæbeopera-serie – en koncert som står på hver eneste dag, der bliver tændt for Honeys yndlingsserie.

Nu håber de ansatte på fosterhjemmet, at det søde klip, som er blevet meget populært på nettet, kan være med til at finde et nyt hjem til den sang- og serieglade hund.

- Vi kan ikke forstå, at Honey ikke har fundet et hjem endnu. Hun er ligeså sød, som hendes navn, og så har hun sådan en god karakter, siger
Michelle Bevan, der arbejder på Battersea Brands Hatch.

I videoen herunder kan du se, hvordan Honey synger med på ’EastEnders’-temaet.

 

 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler: