Hjemløse Daniel havde ingen lys til at lave sine lektier - Nu inspirerer han hele verden med dette billede foran McDonald's

Det var den medicinstuderende Daniel Cabrera, der fik øje på barnet, der sad foran en af fastfood-kædens restauranter i Filippinernes hovedstad, Manila.

Billedet lagde hun op på sin Facebook-profil med en kort besked om, at hun følte sig inspireret ved synet af den flittige, men desværre også hjemløse dreng.

Samme inspiration har alverdens brugere af det sociale medie også følt, da fotografiet siden er blevet delt tusindvis af gange.

Læs også: Hjemløs mand ville bare tjene et par kroner på klaverspil - nu har millioner set hans optræden

Siden er identiteten på den lektielæsende dreng kommet frem, da indbyggere i storbyen har fundet frem til, at der er tale om den unge Daniel Cabrera.

Drengen mistede både sit hjem og sin far, da familiens hus udbrændte, og siden har han tigget på gaden med sin mor.

Alligevel tyder det på, at han er opsat på at få en form for uddannelse – han går stadig i skole, og her beskriver læreren Rosalina Detuya ham som en glad dreng.

- Han er også intelligent og deltager i diskussionerne i klassen, han er en ivrig deltager i undervisningen, lyder det fra Rosalina Detuya til The Telegraph

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip