Hobro forlænger lejeaftale med topscorer

Førerholdet i fodboldens 1. division, Hobro, har forlænget lejeaftalen med klubbens topscorer Mads Hvilsom frem til sommeren 2014.

Dermed kan det 21-årige angrebstalent, som er lejet i superligaklubben FC Midtjylland, se frem til endnu et halvt år i front for Hobro.

Mads Hvilsom har scoret otte mål i sine hidtidige 18 ligakampe for Hobro. Og nu er det lykkedes for Hobro at nå til enighed med Mads Hvilsom og FCM om en forlængelse af lejeaftalen frem til 30. juni 2014.

- Forlængelsen med Hobro betyder rigtig meget for mig. Vi går et spændende forår i møde med nogle kampe, som jeg kan lære rigtig meget af. Det bliver en kæmpe oplevelse, siger Mads Hvilsom til Hobros hjemmeside.

Mads Hvilsom har været på kontrakt i FC Midtjylland i snart fire år, men erkender samtidig, at han har tabt sit hjerte til klubben ved Mariager Fjord.

- Jeg kunne godt tænke mig at blive i Hobro i rigtig lang tid. Det er et fedt sted at være med et fantastisk miljø, hvilket betyder, at jeg glæder mig til at komme til træning hver eneste gang.

- Selvom jeg var skadet og ingenting kunne det første år, har klubben alligevel taget imod mig på en fantastisk måde, hvilket jeg er meget taknemmelig for, siger den unge angriber.

Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, er også tilfreds med forlængelsen.

- Vi er rigtig glade for at kunne forlænge aftalen med Mads Hvilsom, hvilket har været en klar prioritet for os.

- Mads er en fysisk stærk spiller med et meget stort løbepensum, der betyder meget for vores preslinje. Og så kan han score mål, siger Jens Hammer Sørensen.

Mads Hvilsom kom til Hobro i august 2012, men han fik en alvorlig korsbåndsskade i sin kun anden kamp for klubben, hvilket holdt ham ude i otte måneder.

Indtil videre har Mads Hvilsom trukket i den gule bluse 19 gange for Hobro - heraf 18 gange i 1. division og en enkelt gang i en pokalkamp.

Mads Hvilsom har spillet 45 ungdomslandskampe, hvilket har resulteret i 20 mål.

FC Midtjylland har kontrakt med Mads Hvilsom frem til sommeren 2015.

/ritzau/

 

Dagens Gossip