Højbjergs kollega: Jeg er tidligst tilbage i februar

Pierre-Emile Højbjerg skal i de kommende uger finde ud af, om han skal fortsætte i Bayern München eller lejes ud til en anden klub.

Muligheden for spilletid er det afgørende for den danske midtbanespiller, der i hvert fald ikke får konkurrence fra anfører Philipp Lahm lige med det første. 31-årige Lahm forventer tidligst at vende tilbage fra en skade til februar eller marts.

- Januar er helt udelukket. Måske i februar eller i begyndelsen af marts, siger Lahm til Bild.

- Heldigvis er jeg ikke under et tidspres på grund af et VM eller EM. Så når vi kommer til slutningen af sæsonen, så er jeg i topform, siger Bayern-anføreren.

Philipp Lahm, der i sommer var med til at vinde VM med det tyske landshold, blev skadet i forbindelse med træningen den 18. november, da han pådrog sig et brud lige over sin højre ankel.

Bayern München skal på træningslejr i januar, inden forårssæsonen går i gang den 30. januar.

Pierre-Emile Højbjerg har i denne sæson spillet 177 minutter i Bundesligaen fordelt på fem kampe. Derudover er det blevet til spilletid i to Champions League-kampe og et enkelt opgør i den tyske pokalturnering.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip